Loopbaancentrum

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich professioneel kunnen ontwikkelen. Iedere professionele, enthousiaste en flexibele medewerker kan een bijdrage leveren aan goed en mooi onderwijs voor de kinderen die aan onze scholen zijn toevertrouwd! We willen mogelijkheden bieden voor groei en ontwikkeling van medewerkers. We willen medewerkers hierin ook ondersteunen. Dit komt voort uit de overtuiging dat loopbaanontwikkeling van leerkrachten en andere medewerkers in de school, de kwaliteit van het onderwijs ten goede komt.

Om medewerkers te ondersteunen bij hun loopbaan ontwikkelt RTC Groningen een loopbaancentrum. Er wordt hard gewerkt om straks mee te kunnen denken met iedere medewerker die werk wil maken van zijn loopbaan.

Werksite

Persoonlijk loopbaanadvies

RTC Groningen helpt je bij vragen over je loopbaan. Krijg je door je werkgever loopbaanbegeleiding aangeboden, dan kun je op www.primaironderwijsgroningen.nl zelf een geschikte coach vinden.

Deze vergelijkingssite laat zien welke diensten de loopbaanadviesbureaus in Groningen aanbieden. Er zijn coaches die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van werkende ouders, ouderen vanaf 50 jaar, werknemers uit het onderwijs, hoogopgeleiden of het coachen van medewerkers tot zelfstandig ondernemer willen worden.

Maatwerk

Het kiezen van de juiste coach is erg belangrijk. Een persoonlijke klik met je begeleider bepaalt in grote mate het succes van het loopbaantraject. Om een goede match te maken kun je persoonlijk loopbaanadvies krijgen. Dit wordt gedaan door Werksite, die de expertises van de coaches kent. Werksite staat je persoonlijk te woord en zorgt ervoor dat drie coaches contact met je opnemen. Je kiest vervolgens zelf welke coach jouw voorkeur heeft.